Gemini

Gemini - фото
вулиця Степана Будного, 36, офіс 3
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб09:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Кава — особливий напій, який дарує не лише відмінний смак, неперевершений аромат, а й відчуття бадьорості, енергії, чудового настрою. Кожен обирає свій сорт кави до вподоби. Наше завдання — забезпечити вас високоякісною та свіжою кавою, щоб ви могли смакувати ідеальним напоєм в колі рідних та друзів. Наша кава подарує вам бадьорі ранки та підкреслить смак обіду, доповнить свято та романтичну вечерю.
Понад 20 років компанія «Gemini» працює, щоб задовольняти потреби шанувальників кави. Ми не економимо на якості, на кожному етапі роботи, починаючи від закупівлі зерен та закінчуючи підбором обладнання для наших замовників, ми прагнемо створити ідеальний запашний напій.
Головна спеціалізація компанії «Gemini» — продаж кави та чаю, оренда професійного кавового обладнання, ремонт кавових апаратів.
Наші фахівці пропонують повний цикл обслуговування для клієнтів у різних куточках України. Ми обираємо оптимальні варіанти та смаки кави, щоб задовольнити вимоги вашого бізнесу та сприяти його успішному розвитку. Ми задовольняємо високі та вимогливі запити наших клієнтів.
У нас можна взяти в оренду як професійне кавове обладнання для забезпечення широких потреб, так і офісні кавоварки для організації смачних кавових перерв ваших співробітників. Умови оренди ми обговорюємо в індивідуальному порядку, виходячи від кількості закуповуваної кави, типу необхідного обладнання.
Персональний менеджер надасть вичерпні відповіді на ваші запитання, проконсультує та зорієнтує в асортименті.
Обирайте кращу каву та обладнання для її приготування від «Gemini».
Продаж та ремонт всієї продукції Saeco, а саме:
  • Lirica
  • Lirica Capucino One touch
  • Aulica Top
  • Incanto
  • Royal
  • Magic
  • Viena

Відгуки